Translate

dijous, 7 d’agost del 2014

MIKONOS, LA FOTOGRAFIA


Mikonos, Paraportiani
Esglesia de Paraportiani, la més antiga de Mikonos

Mikonos és una illa arxiconeguda. Així doncs, una visió ràpida d'allò que pot no ser tan popular.
Ens vam instal·lar a Agios Giorgios. Una cala molt concorreguda i semblant a totes les altres del sud de l'illa. Per als amants de l'arqueologia, però, serà bo saber que des d'aquí surten uns vaixells van a l'illa de Delos. De Mikonos també en surten, però segons on us esteu, pot resultar més fàcil sortir des d'aquesta cala.
És bona idea visitar el minúscul poble d'interior, Ano Mera, a la seva plaça podreu dinar o sopar en un ambient relaxat.
Mikonos, Agios Sostis
Platja al nord d'Agios Sostis
Les cales del nord no estan tan massificades. Panormos i Agios Sostis són les més conegudes i accessibles d'aquesta zona. A Agios Sostis podeu intentar dinar al restaurantet de la cala, dic intentar perquè sempre hi ha una cua que demana molta paciència. Ha d'estar bonissim, però nosaltres no ho podem corroborar, no vam tenir paciència. Si seguiu la carretera cap al nord només una mica, trobareu una platja verge, amb molt poca gent i raconets per instal·lar-vos. Aquesta zona, però, està en procés de construcció, és a dir, que pot canviar fàcilment en poc temps.
Mikonos
La fascinació del més conegut

Finalment, no ens enganyem, de Mikonos ens agrada la vista de la Petita Venècia i els molins que la vigilen a l'altra banda de la badia. Ens agrada caminar pels seus carrerons encara que estiguin plens de souvenirs i restaurants. Ens agrada deixar passar el temps estirats a la tombona, torrar-nos la pell per lluir-la després. A Mikonos cal fer el que mani l'illa i deixar-se portar, que les coses flueixin sense el fre de la nostra voluntat.


Enllaços relacionatsMilosNaxosSantoriniMikonos.