Translate

PRESENTACIÓ

Viatges
 Vaig començar a escriure aquest blog moguda per la passió de viatjar. Quan penso què he fet a la vida, o com vull que sigui el meu futur, és inevitable que apareguin les imatges d'una maleta i un interrogant. 
Sovint, quan buscava nous destins, em deixava guiar pel consell d'altra gent que s'havia entretingut a escriure sobre llocs que havia visitat. Admirada per la quantitat d'informació detallada i de bona font que podia obtenir a través dels blogs, em vaig animar a escriure'n un jo mateixa, amb l'esperança de ser un bon punt de partida per a altres viatgers.
Així doncs, espero ajudar-vos a descobrir nous destins i que la meva informació us ajudi a decidir què és allò que més us ve de gust fer en aquests llocs.

I altres dèries
Tots tenim dèries indefinibles, sorprenents i, a vegades, inconfessables. No vaig voler limitar el tema als viatges, sinó que vaig deixar la porta oberta pel que pogués passar. Per tant, si hi ha alguna entrada que no es correspon a una guia de viatges, simplement vol dir que esteu descobrint alguna de les meves dèries.

Qui escriu

Sóc la Gemma Carbonell Carim. Fa poc he descobert que tenir cinc dècades de vida dóna una bona empenta per fer qualsevol cosa que a un li passi pel cap. El meu segon cognom remet als àrabs que van viure des de l'edat mitjana a Vinebre, però jo sóc barcelonina de soca-rel, tot i que visc a Pineda, passejo molt per Calella i part de la meva vida està a Canet. En aquest últim poble vaig conèixer el meu company de viatge i de viatges, el Ferran Casanova Seuma, autor de moltes de les fotografies del blog i coautor d'itineraris, comentaris i observacions.

Esperem que el que trobeu al bloc un serveixi per descobrir meravellosos racons de món.